Eurosport2 på Ekstrakanalen i hele marts måned.

2400 timers livesport om året

Med kampe fra 3F Superligaen, Europa League og VM-kvalifikationskampe samt de engelske pokalturneringer, byder Eurosport 2 på et utal af uforglemmelige fodboldoplevelser. Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff og Morten Bruun udgør en lille del af det stærke, danske ekspertteam, som både i kommentatorboksen og i studiet tager dig med helt tæt på de største spillere og øjeblikke.

Se også de bedste tennisstjerner; Serena Williams, Djokovic og Nadal, når de spiller i Grand Slams og udvalgte ATP-turneringer. Sidst men ikke mindst dækkes cykel- og vintersportssæsonen massivt på Eurosport 2, hvor et utal af direkte sportstimer sikrer en sportsdækning i topklasse.

Masser af fodbold

Følg dit yndlingshold i 3F Superliga, når Eurosport 2 stiller med stærkeste opstilling i form af kompetente værter, eksperter og kommentatorer, som leverer knivskarpe analyser og grundige interviews af spillere og trænere. Kom også med på grønsværen, når europæiske tophold møder hinanden i Europa League og følg de interessante VM-kvalifikationskampe, som afgør hvem der skal med til VM i 2022.

Eurosport2_Superliga

Vintersport i topklasse

Eurosport 2 bidrager med alt det bedste fra sneklædte tinder, hvilket er tiltrængt i en sæson, hvor den årlige tur sydpå er aflyst. Ved at følge Alpint World Cup; Saalbach Hinterglem, Jasna, Kranjska Gora og Åre kan teknikken studeres og finpudses til næste års skitur. Se også Skiskydning World Cup; Nove Mesto, Östersund, Langrend VM fra Oberstdorf, Kunstskøjteløb VM fra Stockholm og masser af øvrig vintersport som Snowboard, Freestyle, Skihop.

Eurosport2_Vintersport

Det bedste fra cykelverdenen

Cykelsæsonen er skudt i gang, og der bliver kørt kilometer hjem på Eurosport 2, som er cykelsportens absolutte hjemmebane. I marts måned kan du som cykelløbsentusiast bl.a. se frem til Cycling World Tour, herunder Strade Bianchi, Paris Nice, Tirreno Adriatico, Tour of CA og Gent Wevelgem, hvor Brian Holm, Thomas Bay, Matti Breschel, Jesper Worre mf. med deres store ekspertise kommenterer løbene.

Eurosport2_cykling

Noget for enhver smag

Uanset om du er til golf, basketball eller snooker, er der noget for enhver smag på Eurosport 2. I marts måned kan du bl.a. selv vælge om du er til den grønne dug i snooker Gibraltar Open, eller om det fintklippede græstæppe i golfens PGA Tour taler mere til dig.

Eurosport2_PGA

About the Author: Per Ravn