NORDJYSKE nyheder på dk4 og dermed landsdækkende tv

Nordjyske Medier meddeler at man fra mandag 7. maj indleder et samarbejde mellem tv-stationen dk4 og mediehuset NORDJYSKE Medier.

Hver aften på alle hverdage sendes der kl. 22.05 nyheder fra NORDJYSKE Mediers 24-timers nyhedskanal 24NORDJYSKE som en fast del af sendefladen på tv-kanalen dk4.

dk4 udvider og supplerer sine mange typer programmer med en egentlig aktuel og regional daglig nyhedsdækning, og NORDJYSKE Medier udbreder sine daglige regionale nyheder til landsdækkende tv.

Hermed indledes et bemærkelsesværdigt samarbejde mellem et privat, regionalt og publicistisk mediehus, NORDJYSKE Medier, og den privatejede tv-station dk4, som med sin lange række af danske programmer bredt dækker mange forskellige nicher, herunder kunst, kultur, mad, rejser m.v.

Administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør for NORDJYSKE Medier, Per Lyngby, siger:

– Det er helt oplagt, at NORDJYSKE Medier og dk4 samarbejder, for vi har de samme mål: at nå ud til nordjyder og øvrige danskere med nyheder og journalistik, der henvender sig til den brede befolkning. Seriøse tv-nyheder behøver ikke at komme fra statsejede medier. Private medier som dk4 og NORDJYSKE Medier er vigtige for mangfoldigheden og dermed nordjydernes og danskernes frie valg af medier.

Producent og ejer af dk4, Stig Hasner, udtaler:

– Vi er glade for det nye samarbejde med NORDJYSKE Medier og ser frem til at give vores seere et dagligt nyhedsprogram. Vi får hermed mulighed for nyhedsdækning netop i det nordjyske, da det er et område, som mange danskere stifter bekendtskab med i sommerhalvåret, fx i Skagen, Løkken og Blokhus. dk4 har mange forskellige programmer, der dækker alle danskeres tænkelige interesser og det, der ellers mangler på tv i Danmark. Som den danske tv-kanal, der viser mest dansk tv, synes vi, det er vigtigt at samle landsdelene med dette tiltag som et tilbud til alle vores seere med et dagligt regionalt nyhedsprogram i aftensendefladen.

 

About the Author: Per Ravn