Øget hastighed for vores gratis dataforbindelse

Vores fordels aftale med Stofa, medfører nu endnu engang højere datahastighed på vores gratis dataforbindelse (også kaldet bærelinje).

For de medlemmer, der nyder godt af vores gratis internetforbindelse, betyder det, at data hastigheden pr 19. januar hævet fra 2/1 Mbit til 4/1 Mbit. Prisen for medlemmerne er som før 0 kr. (ønskes en trådløs forbindelse (Wifi), koster det dog ligesom før 25 kr. md.).

Stofa oplyser om baggrunden:

Vi mener alle skal have adgang til en god oplevelse 

Når vi endnu engang vælger at skrue op for hastigheden på den gratis internetforbindelse er det ikke mindst fordi vi ønsker, at alle medlemmer skal kunne benytte vores telefoni- og SmartTv-tjenester. Men også fordi vi vil sikre, at alle medlemmer har en god oplevelse med deres Stofa-produkter – inklusive de medlemmer, som ikke synes, at de har behov for et af vores hurtigere internetprodukter.

Oven i det må vi heller ikke glemme, at den gratis internetforbindelse også gør, at alle medlemmer har adgang til at bruge netbank og til at læse digital post fra for eksempel det offentlige.

Medlemmer, der i dag bruger den gratis internetforbindelse, får i starten af næste uge en e-mail om, at vi har hævet deres hastighed.

Mvh Stofa

About the Author: Per Ravn