Giganet gi’r hurtigere internet til Løgstør

Løgstør Kabel TV og Stofa skruer op for hastigheden, så du kan få op til 1.000 Mbit.

Snart kommer der fuld fart på internettet i Løgstør, når teknikerne fra Stofa er færdige med at opgradere de mange grønne teknikskabe, der står langs byens gader. Det sidste teknikskab bliver udskiftet og lukket igen i slutningen af maj, og så har du som medlem af Løgstør Kabel TV adgang til fremtidens hastigheder med Giganet.

”Den rivende udvikling indenfor streamingtjenester giver stigende behov for lynhurtigt internet til medlemmerne”.  Derfor går vi sammen med Stofa nu i gang med at opgradere kabel-tv-nettet og fremtidssikre foreningens infrastruktur, så vi kan levere de nyeste gigabit-hastigheder,”    fortæller formand i Løgstør Kabel TV, Bjarne Mæng Pedersen.

Under opgraderingen installeres overvågningsalarmer, der giver besked ved fejl, så teknikerne fremover kan fejlrette, inden der opstår problemer ude hos dig. Det vil sikre et mere stabilt og robust net.

FM-signalet slukker

Opgraderingen til Giganet kræver ekstra plads i kabel-tv-nettet. Og her er der kort fortalt brug for den del af frekvensbåndet, som i dag bruges til FM-signalet. Derfor slukker det gamle, analoge FM-signal i kabel-tv-stikket den 9. april 2019. Du kan dog stadig høre radio via DAB+, en stueantenne, online samt digitalt med forskellige radioapps.

Du kan hente en gratis stueantenne hos Midtfjord El, Limfjordsvej 10, 9670 Løgstør, ligesom du kan finde yderligere information om mulighederne for at høre radio her.

About the Author: Per Ravn