HUSK at du kan tage din TV pakke med på ferien i hele EU

Nu kan du tage din TV pakke med på ferie i hele EU. Det betyder at du kan opleve dit sædvanlige tv-indhold med på ferien og streame det med Stofa WebTv via både app og web.

I kan bruge Stofa WebTv på samme vilkår som herhjemme – så dét, de kan se med WebTv i Danmark, vil de også kunne se i resten af EU.

Med WebTv har du mulighed for at ‘tage tv-pakken med på ferien’ og kan se deres yndlingsudsendelser, selv når de er på rejse eller ferie i et af EU-landene.

Se evt. mere info på Stofa.dk

Spørgsmål/svar om at bruge WebTv i EU 

Er der begrænsning på brugen af Stofa WebTv udenfor Danmark?
De nye muligheder gælder, når man ‘opholder sig midlertidigt’ i et EU-land, fx ved rejse, arbejdsophold eller studier. Man skal samtidig have dansk bopælsadresse. Pt. er der ikke sat en grænse for, hvor længe man må opholde sig i udlandet, for at det kan defineres som et midlertidigt ophold.    

Skal medlemmerne betale ekstra for brug af WebTv i EU?
Stofa opkræver ikke betaling for brugen af WebTv. Dog skal medlemmerne naturligvis være opmærksomme på eventuel betaling for brugen af mobildata, hvis der ikke er wifi-forbindelse, når de bruger WebTv.

Er der tv-indhold, som medlemmerne ikke kan se udenfor Danmark?
Alt det indhold, som medlemmerne i dag kan se i Danmark via WebTv, vil de kunne se i hele EU.

Har de medlemmer, der har Mellem og Stor tv-pakke også adgang til fx filmleje og de interaktive funktioner (StartForfra m.m.) i udlandet, ligesom i Danmark?
Ja, det er de samme muligheder med WebTv, der gælder i hele EU.

About the Author: Per Ravn