Løgstør Kabel TV skal stemme om fibernet til næste generalforsamling

Kære medlemmer

Vi får i øjeblikket henvendelser fra mange af jer, som har spørgsmål til den igangværende fiberudrulning i Løgstør.

På grund af corona-situationen har vi endnu ikke haft mulighed for at holde generalforsamling, hvor nye aftaler og beslutninger vedtages. Men af hensyn til den nuværende situation vælger vi allerede nu at indvie jer i bestyrelsens anbefaling.

Aftale med Stofa om fiber og rabat på tv til alle medlemmer

Igennem 33 år har Løgstør Kabel TV leveret tv- og bredbåndsprodukter i samarbejde med Stofa. De seneste år har vi mærket en stigende interesse for fibernet, og vi står nu i en situation, hvor fibernettet er i gang med at blive udrullet i Løgstør.

I den forbindelse har vi fået et godt tilbud fra Stofa om overtagelse af foreningens aktiviteter, som vi nu har forhandlet på plads, og det er dén aftale, som medlemmerne skal stemme om på næste generalforsamling.

Med aftalen tilbyder Stofa at flytte alle medlemmer fra coax over på fibernettet, som er den nyeste af alle bredbåndsteknologier. Samtidig vil de tilsluttede medlemmer få en betydelig rabat på tv i de næste 3 år. I et marked præget af stigende tv-priser og behov for højere hastigheder i de danske hjem er det er flertal i bestyrelsens overbevisning, at dette er den rigtige beslutning for Løgstør Kabel TV og dens medlemmer.

Generalforsamlingen afholdes snarest muligt

Den endelige beslutning ligger som sagt hos medlemmerne, som træffer et valg på den kommende generalforsamling, der afholdes så snart, at forsamlingsforbuddet tillader det.

I mellemtiden håber vi, at du vil se tiden an, før du træffer en endelig beslutning om din fremtidige udbyder. Du hører fra os snarest.

 

Med venlig hilsen

Løgstør Kabel TV

Formand Bjarne Mæng Pedersen

About the Author: Per Ravn