Ny samarbejdsaftale med Stofa

Aftalen sikrer en opgradering af foreningens kabel-tv-net og 1.000 Mbit internet til medlemmerne.

Alle medlemmer kan i disse dage glæde sig over  en vores nye tv- og bredbåndsaftale med Stofa. Det fortæller vores formand, Bjarne Mæng Pedersen: ”Den nye aftale kommer alle vores medlemmer til gode. Vi har nemlig sikret, at hele foreningens kabel-tv-net bliver opgraderet og fremtidssikret, og det betyder, at medlemmerne kan se frem til internet med gigabit-hastigheder, der fuldt ud matcher eksempelvis fibernettet”.

Et stærkere internet til alle medlemmer
Aftalen betyder, at Stofa i 2019 opgraderer vores kabel-tv-net til det nye Docsis 3.1, populært kaldet Giganet.
Opgraderingen skaber mere kapacitet i anlægget, så det fremover kan levere op til 1.000 Mbit ( idag har vi mulighed for max 300Mb) . Og de nye hastigheder er ikke kun en fordel for de medlemmer, der har brug for ultrahurtigt internet. Helt almindelige familier med hjemmekontor eller børn, der streamer film og serier, spiller og surfer online, vil tydeligt kunne mærke en forskel.

Vores kontaktperson hos Stofa: Jesper Kjelgaard, siger: ”Vi har et langt og godt samarbejde med foreningen, og vi er utrolig glade for, at vi nu i fællesskab skal sikre, at medlemmerne får adgang til de allernyeste digitale muligheder. Derfor har vi forpligtet os til at fremtidssikre nettet og hele foreningens infrastruktur med den nye digitale motorvej, Giganet, så vi kan give medlemmer tidssvarende tv- og internet med en bedre digitale oplevelse.”

Opgraderingen skal efter aftalen være færdig inden udgangen af 2019 og vil komme husstande og virksomheder i Løgstør Kabel TV’s dækningsområde (Løgstør by, Fyrrebakken og Raunstrup) til gode.

Vi kommer tilbage med yderligere info.

About the Author: Per Ravn